Categorie

Zoekwoord

Prijs

Postcode & Straal

 
Doorzoek in titel en omschrijving Alleen advertenties met fotoSorteren
Uitgebreid zoeken

Over ZZOEK.nlOp het Nederlandse internet zijn veel advertentie sites te vinden. De één is beter, de ander eenvoudiger en weer een ander trekt veel bezoekers.
Zou het dan niet ideaal zijn om met 1 druk op de knop in al deze advertentie sites te kunnen zoeken, en alle advertenties gezamelijk te kunnen bekijken? Met zZOEK kan dat!

En dat is nog niet alles. Via 'Mijn Profiel' is het zelfs mogelijk om het aantal resultaten
per advertentie site zelf te bepalen of zelfs een advertentie site uit te schakelen in het overzicht.

Vragenoverzicht


Hoe zoek ik?
Op elke pagina ziet u in het oranje blok een zoekvenster. In dit zoekvenster kunt u een categorie en een zoekwoord invullen.
Daarnaast heeft u nog de beschikking over een aantal filters. Deze zijn: Geavanceerd zoeken
Naast het standaard zoekvenster is er de mogelijkheid om geavanceerde opties te gebruiken. In deze opties treft u gelijk een overzicht van de advertentie sites met daarnaast een mogelijkheid om sites uit te schakelen. Als laatste is het hier mogelijk om te kiezen hoeveel advertenties u per pagina wilt zien.

Naar de advertentie
U kunt de advertentie op meerdere manieren bereiken. Wanneer u op de titel of de foto van de advertentie klikt wordt een popup geopend met daarin de omschrijving. In deze popup vind u een link naar de desbetreffende advertentie. Daarnaast is het mogelijk om op het logo van de advertentie te klikken. U gaat dan direct naar de advertentie pagina.

Snelheid van zoeken
Wij streven ernaar om zo snel mogelijk door alle advertentie site te zoeken. Om het zoekgemak nog verder te verhogen worden zoekresultaten gecached. Dit houd in dat, wanneer een zoekopdracht uitgevoerd is, je snel door de pagina's heen kunt klikken.

Overige vragen
Heeft u nog andere vragen en/of opmerkingen?
Neem gerust contact op via ons contact formulier.